Jij kunSt het

Bezoek van onze muzocoaches!

Zoals jullie reeds weten, nodigen we jullie uit op ons POPCONCERT 'sCOOLchoir' op 8 juni in de Steenoven van Herzele.  We laten ons hiervoor begeleiden door 2 professionele muzocoaches van Smart To Sing!

Enkele weken geleden begonnen onze leerlingen van de lagere school met het oefenen van eigen klaspartituren.  Vandaag was er de eerste samenzang onder leiding van Natalie De Coen en Krista De Kinder.  Ons gezang klonk al een beetje als muziek in de oren!  WIJ zijn nu al super enthousiast en oefenen de komende tijd nog wel wat verder.  

Muzische namiddag voor onze 2e, 4e en 6e leerjaar!

29 november 2018

Vandaag kwamen 3 muzische studenten langs.  Ze namen deze namiddag de leerlingen van het 2e, 4e en 6e leerjaar mee op sleeptouw.  Zoë, Tibault en Hanne zijn laatste jaarstudenten lager onderwijs die binnenkort hun alternatieve stage in Zuid-Afrika zullen doen.  

Na een hele fijne namiddag konden onze leerlingen samen een Afrikaans lied 4-stemmig brengen!!  Geen eenvoudige opdracht!  Maar de uitdaging is meer dan geslaagd! 

Halloween muzo-namiddag

25 oktober

Op donderdag namiddag voor de herfstvakantie genoten klein en groot van een muzo-namiddag.  Elke leerkracht zette 1 domein in de kijker, muziek, beeld, drama en dans!
De kleuters werkten rond het gevoel BANG, terwijl in de lagere school HALLOWEEN in de kijker stond. 

Muzische namiddag op de planning!

13 oktober 

Het spandoek met het jaarthema werd geleverd en opgehangen aan de schoolpoort!  Iedereen mag het hier lezen 'Jij kun(s)t het!'

Deze avond staken de juffen een muzische namiddag in elkaar!  Op 25/10 nemen we de kinderen mee in halloween sfeer.  Muziek, dansen, drama en beeldend bezig zijn, de 4 domeinen komen aan bod! 
Het wordt een fijne afsluiter met de hele school!