Ons dagboek

Strapdag

18 september

Vandaag gaan we strappen!  Wie komt al STAPPEND of TRAPPEND naar school???  Wij kijken er naar uit!  Doorheen de dag worden er zeker ook leuke activiteiten georganiseerd!  Dit wordt een fijne weekafsluiter!

12L Kronkeldidoe

14 september

De leerlingen van het 1e en 2e leerjaar nemen een sportieve start van de week!  Jullie mogen deze leerlingen afzetten aan de Steenoven, ze worden 's middags met een bus terug gebracht naar school.

Infoavond

2 september

Op woensdagavond organiseren we een infoavond op onze school.   Dit zowel voor onze kleuters als leerlingen van de lagere school.  Ouders van peuters die in de loop van het jaar instappen zijn ook van harte welkom!

1e schooldag!

1 september

Op dinsdag 1 september nemen we een nieuwe start in het nieuwe schooljaar.    We gaan van start om 08.45u, de dag eindigt om 15.30u.   De schoolpoort is open vanaf 08.15u.

Kermis kijkdag!

30 augustus                           Klik hier
       om in te schrijven

De vakantie eindigt normaal met een groot kermis feest op het plein! Jammer genoeg zal het dit jaar een beetje anders zijn.
Maar anders maken we ook een keertje fijn!

Hoe kan je de tijd thuis positief invullen??

Hallo allen

Net als jullie vinden we het geen fijne tijd, we zien de kinderen liever ravotten op onze speelplaats.  Maar nood breekt wet.
We slaan de handen in elkaar en proberen er samen het beste van te maken!  Samen lukt ons dit wel!

Via deze weg zullen we toffe links of tips delen voor onze kleine en grote leerlingen!!  Deze lijst is niet eindig.  Heb je zelf tips of ideetjes, laat ze weten via vbsborsbeke@telenet.be.

 

Pagina's