Ons dagboek

3K 12L Zwemmen

21 mei

Joepie, joepie, de kapoenen van 3K zijn blij want ze mogen eindelijk mee naar de Bevegemse vijvers.  Samen met de leerlingen van het 1e en 2e leerjaar nemen ze een duik in het water!

5L Bezoekt Scheppers Wetteren

13 mei

De leerlingen van het 5e leerjaar proeven al eens van de secundaire school.  Ze brengen een bezoek aan een school waar enkele praktische vakken kunnen gevolgd worden bloemschikken, tuinbouw, houtbewerking, mechanica, elektriciteit, ...  Ze zullen er ook enkele praktijklesjes krijgen. 

6L fietsexamen

3 mei

De leerlingen van het 6e leerjaar nemen deel aan een groot fietsexamen.  Alle Herzeelse scholen krijgen hiervoor hulp van de politie.  Dit alles gaat door aan de Steenoven in Herzele. 

Jaarlijkse bloemetjes verkoop

De bloemetjes verkoopt werd afgesloten!!  We verkochten bijna 1 700 bloemetjes!  BEDANKT!!  We houden jullie op de hoogte van de levering!

De lente is terug in het land!   Hoog tijd om onze bloemetjes actie terug op te starten.  Deze keer zal de opbrengst gaan naar duurzaam tuinmateriaal op kindermaat.  

4L Wandelexamen

29 april

Veilig bewegen in het verkeer is belangrijk!  Daarom proberen we met onze leerlingen regelmatig op stap te gaan.  Op 29 april zullen de leerlingen onder leiding van de politie een ‘wandelexamen’ afleggen in de buurt van de school.

Op 23 april komt de politie langs om extra oefenkansen te geven aan onze leerlingen.   

Joepie!!! Met z'n allen geslaagd!!!  Proficiat aan al onze leerlingen van het 4e leerjaar!

 

Laatste klusdagen

dinsdag 23 april: hoogstwaarschijnlijk laatste klusdag, afhankelijk van het aantal helpende handen ;)  Wie nog een handje wil toesteken, het is het moment!

11 maart tot 29 april

De laatste reeks klusdagen gaat van start!  Onze speelplaatsen zijn bijna helemaal klaar!  Samen met de KRIK-bouwers en klusouders worden de laatste reeks werkdagen gestart.

Wanneer kan u het klusteam op onze school vinden:

Pagina's