Ons dagboek

Techniek voormiddag

28 oktober

Vandaag staat er een hele techniekvoormiddag gepland.  Er werd heel wat techniekmateriaal aangekocht met het budget van het afhaaleetfestijn in maart 2020.  Vandaag wordt dit en nog vele andere dingen onderworpen aan de technische kijkers van onze leerlingen!

Omgaan met mediawijsheid in 2020

7 oktober

Er vindt een interessante vorming plaats in de bibliotheek van Lierde en Oosterzele op 7 oktober.  Inschrijven kan via de plaatselijke bibliotheek.
In deze corona tijd worden de kinderen geconfronteerd met heel veel digitale mogelijkheden. 
Hun kennis gaat vaak sneller dan die van mama's en papa's, leerkrachten, ...
 

 

Strapdag

18 september

Vandaag gaan we strappen!  Wie komt al STAPPEND of TRAPPEND naar school???  Wij kijken er naar uit!  Doorheen de dag worden er zeker ook leuke activiteiten georganiseerd!  Dit wordt een fijne weekafsluiter!

12L Kronkeldidoe

14 september

De leerlingen van het 1e en 2e leerjaar nemen een sportieve start van de week!  Jullie mogen deze leerlingen afzetten aan de Steenoven, ze worden 's middags met een bus terug gebracht naar school.

Infoavond

2 september

Op woensdagavond organiseren we een infoavond op onze school.   Dit zowel voor onze kleuters als leerlingen van de lagere school.  Ouders van peuters die in de loop van het jaar instappen zijn ook van harte welkom!

1e schooldag!

1 september

Op dinsdag 1 september nemen we een nieuwe start in het nieuwe schooljaar.    We gaan van start om 08.45u, de dag eindigt om 15.30u.   De schoolpoort is open vanaf 08.15u.

Pagina's