Bloosweek

8 tot 12 februari
Klik hier voor het filmpje van de week!

Onze leerlingenraad organiseert een BLOOS-week.  BLOOS = Blij Op Onze School.  Tijdens deze week staat vriendschap en plezier extra in de kijker.  We verwennen elkaar, genieten van rust en leren dat we allemaal samen vrienden kunnen zijn!

Volgende week is het op onze school de jaarlijkse BLOOS-week. Hier proberen we om elke dag iets te doen op school waar iedereen blij van wordt! Het is de laatste week voor de krokusvakantie en dat wil zeggen dat we ook carnaval zullen vieren. 
We willen er met de hele school een leuke week van maken en we zouden elke dag een beetje verkleed naar school willen komen. Op maandag moeten de kinderen niets speciaals aantrekken omdat we op maandag de uitleg gaan geven over de BLOOS-week.

Op dinsdag is het dikketruiendag en doen we een oproep om de leukste, gekste, origineelste trui aan te doen. Hier willen we duidelijk bij zeggen dat het niet de bedoeling is om naar de winkel te gaan en nieuwe kleren te kopen. We roepen op om zo creatief mogelijk te zijn en bijvoorbeeld de trui te versieren, een gekke kerstrui te nemen, een paar kledingstukken over elkaar aan te doen,…

Woensdag is een gekke dag. Op woensdag dragen we gekke hoeden, gekke brillen, gekke kousen, doen we onze haren gek,…

Donderdag is het fluo-dag. We doen die dag felle of fluo kleuren aan waardoor we allemaal veel licht geven. Deze dag doen we activiteiten voor de week tegen pesten. Het thema is “Kies kleur tegen pesten”. En dat nemen we letterlijk!

Vrijdag is het de laatste dag voor krokusvakantie, we maken er een hele leuke dag van! Op vrijdag mogen de kinderen zich helemaal uitleven en zich verkleden in wat ze maar willen. Die dag draait helemaal rond carnaval.  In de namiddag zullen we een 'coronaproof' carnavalsfeestje houden aan het Eikenhof, elk met zijn bubbel.

We willen nog eens sterk benadrukken dat het niet de bedoeling is om nieuwe kledij te gaan kopen. Wanneer de kinderen iets vergeten zijn, hebben wij hier op school altijd wat reserve spullen liggen zodat ze toch kunnen meedoen met de activiteiten.

Bloosgroetjes,
Juf Emma, Riley en Ferre, Clarisse en Lotte, Elodie en Tibe, Jenna en Yannis

Wanneer: 
maandag, februari 8, 2021 (Volledige dag)