Leerlingenraad 2019 - 2020

Juni 2020: organiseren van een slotfeest voor de lagere school

Mei 2020: realiseren van enkele acties uit de rode neuzen bevraging

Februari 2020: organisatie Bloosweek!
Klik hier voor het fotoalbum 
Op facebook kan u het verloop van deze week terugvinden!

November 2019: De leerlingenraad maakt een bevraging i.f.v. rode neuzen dag. Maakt daarvan de nodige analyse en plant enkele acties die ze zullen realiseren.
Klik hier voor een kiekje!

Oktober 2019

Het schooljaar is nog maar goed en wel gestart of de leerlingen hebben al enkele spannende dagen achter de rug. 

Er werden immers opnieuw verkiezingen georganiseerd voor de leerlingenraad. De kandidaten maakten ook dit jaar prachtige, originele affiches om hun mogelijke kiezers te overtuigen.

Uiteindelijk konden volgende leerlingen een zitje in de leerlingenraad bemachtigen: Ewout De Naeyer en  Axelle Van Steenberghe uit het derde leerjaar, Fran De Vroe en Marthe Delvoy uit het vierde leerjaar, Xiana Temmerman en Idila Caudron uit het vijfde leerjaar en Evelien Demonie en Devin Hindyrickx uit het zesde leerjaar.

Dit schooljaar zal de leerlingenraad volledig in het teken staan van 'zich goed voelen': zowel thuis als op school. Want pas als je je goed voelt, kan je echt iets bijleren. De leerlingenraad zal daarom dit schooljaar een echt RODE NEUZEN - team worden!

De verkozen leden zullen zich inzetten voor klein en groot op onze school. Ze willen echt iets betekenen voor iemand die het soms eens moeilijk heeft. Hun missie: zorgen dat IEDEREEN zich sociaal, fysiek en mentaal sterk kan voelen!

Daarom zullen zij tijdens hun maandelijkse bijeenkomsten ideeën uitwerken om dit doel te bereiken. Om tot een goed en gedragen idee te komen, zullen ze vaak hun oor te luisteren leggen bij het publiek dat zij vertegenwoordigen: hun klasgenoten. Ze namen alvast een enthousiaste start!
 

Klik hier voor enkele sfeerbeelden van de verkiezingen
 

 

 

Foto: