Fijne vakantie!

1 juli - 30 augustus

Onze school sluit eventjes de deuren voor alle leerlingen.  Tijd om alles even op orde te zetten en ons op te maken voor een nieuw schooljaar! 

We wensen onze leerlingen proficiat met hun inzet van het voorbije jaar!  Jullie verdienen een hele leuke zonnige vakantie!  Alle vrijwilligers BEDANKT voor jullie helpende handen doorheen het voorbije schooljaar!  We hebben ervan genoten, hoe groot of klein dit ook was!  Aan de leden van het oudercomité, een dikke DANK-JE-WEL voor de organisatie en hulp bij de verschillende activiteiten!  We hopen jullie allen snel onze nieuwe aankopen met de opbrengst te kunnen voorstellen (tuinmateriaal, muziekinstrumenten en techniekmateriaal).  Beste ouders, BEDANKT voor jullie vertrouwen in onze school!  Bedankt voor de vele schouderklopjes en positieve reacties, ze geven ons de kracht om door te gaan! 
De juffen, meesters en alle andere personeelsleden kijken een tikkeltje moe maar tevreden terug naar de herinneringen van 2018-2019!  We maakten reeds plannen voor de toekomst. :-)  In 2019-2020 gaan we 'OP STAP' als 'Rode-neuzenschool'!  Het aftellen kan beginnen!  Maar eerst gaan ook wij er even tussenuit zodat we met een nieuwe dosis enthousiasme er terug helemaal tegenaan kunnen!

Wil u er graag bij zijn volgend schooljaar?  Dan kan u ons een bezoekje brengen tussen 1 tot 5 juli en 19 tot 30 augustus.  De deuren zullen telkens geopend zijn tussen 10u en 12u.  Indien u een ander moment wenst langs te komen, dan kan dit steeds na afspraak met de directie.  (vbsborsbeke@telenet.be)

Noteer alvast in jullie agenda:
zondag 25 augustus: KIJKdag tussen 15u en 18u
maandag 2 september: receptie eerste schooldag om 15u
dinsdag 3 september: infoavond kleuter- en lagere school

 

FIJNE VAKANTIE!

 

Wanneer: 
maandag, juli 1, 2019 - 10:00 to vrijdag, augustus 30, 2019 - 12:00